Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elmeséljük, hogyan volt!

A tenger nélküli ország vitorlázó olimpikonja, a győrsági afgán menekült család, a hetven évesen is világbajnokságon birkozó nőgyógyász és a budapesti leszbikus testnevelés-tanárnő között első hallásra semmi összefüggés nincsen. Mindegyikükről készítettek azonban 2012-ben hangos képriportot az [origo] díjnyertes fotóriporterei, akik most az anyagok elkészítésének egy-két kulisszatitkát osztják meg az olvasókkal.

Kattintsatok ide a cikkért!

Apu, a fejét rángasd!

Dr. Mensch Henrik nőgyógyász szenvedélyes birkózó. A héten közel hetvenévesen is szőnyegre állt, hogy megméresse magát a Magyarországon rendezett veterán világbajnokságon. Hirling Bálint hangos képriportja.

Minden nap háború - egy afgán útja Kabulból Győrságba

Forrás: Pályi Zsófia [origo]

Átvágtak fél Ázsián, éveket dekkoltak Pakisztánban, Iránban és magyar menekülttáborokban, most pedig egy lakással és 14 millió forinttal próbálnak új életet kezdeni egy apró magyar faluban, Győrságban.

Tuba Zoli hangos fotóriportja: Ez iszonyúan meredek - mit keres az olimpián egy magyar hegyikerékpáros?

Kattints a képre, nézd végig!Kattints a képre, nézd végig!

Begipszelve feküdt, folyamatosan az internetet frissítette, hogy megtudja, kijutott-e az olimpiára. Elég gyors volt, először mégsem szerzett kvótát, mert Magyarország csak a 19. volt a világranglistán. Szereti, hogy nincs bezárva, hogy oda megy, ahová akar, és bízik benne, hogy meglepetést tud okozni. Így készül az olimpiára Benkó Barbara, az első magyar női hegyikerékpáros olimpikon.