Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mutasd meg fotóidat a profiknak! - Fotóporta portfólió konzultáció a Mai Manó Házban

Visszajelzést szeretnél kapni, milyenek a fotóid? Vagy már régóta fotózol és keresed a lehetőséget, hogyan építsd külföldi kapcsolataidat? Az idei Fotóporta potfólió konzultáció október 11-12-én lesz a Magyar Fotográfusok Házában. Még nem késő jelentkezni.

A Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója, a Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház és a Magyar Fotóművészek Szövetsége közös szervezésében idén kilencedik alkalommal rendezik meg a Fotóportát. 

Idén 2013. október 11-12-én kerül sor a rendezvényre, melyre szeptember 30-ig még lehet regisztrálni. Aki részt vesz a konzultáción, lehetőséget kap, hogy az európai fotós élet szereplőitől – finn, francia, lengyel, magyar, német, olasz, osztrák és szlovák kurátoroktól és szakemberektől – kapjon személyes visszajelzést a munkáiról, illetve tizenöt perces, négyszemközti beszélgetésen vitassa meg fotóit. 

Fotó: Érmezei Lili Zoé (A Fotóporta 2012 nagydíjának nyertese.)
Fotó: Érmezei Lili Zoé (A Fotóporta 2012 nagydíjának nyertese.)

A szervezők külön díjat ígérnek a legjobb portfóliót bemutató fotográfusnak, aki kiállítási lehetőséget kap a Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház félemeleti Galériájában 2014-ben. A Fotóporta felfedezettje pedig automatikus tagságot kap a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójába.

Fotó: Kollányi Péter (A Fotóporta 2012 felfedezettje.)

A jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött.
Időpont: 2013. október 11-12.
A jelentkezés határideje: 2013. szeptember 30.
Helyszín: Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház, 1065 Budapest, Nagymező u. 20.