Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Moziba megy az Origo Fotó


Fotó: Hajdú D. András

Hajdú D. András (fotó), Szabó Balázs (videó) és Magócsi Márton (szerkesztő) Hégető Honorka-díjas multimédiás riportját beválogatták a Verzió dokumentumfilm-fesztivál programjába. A rövidfilmet november 7-én, csütörtökön vetítik a 18:15-kor kezdődő Civil fókusz blokkban, a budapesti Toldi moziban.

Mi nem dícsérhetjük agyon, de az Index filmes blogja ezt írta róla: "Multimédiás riportot és nem hagyományos filmet látunk, amivel kapcsolatban csak egy kifogásunk lehet: 11 perc nagyon kevés, ezt a történetet néznénk sokkal hosszabban is."

Szóval irány csütörtök este a Toldi, ekkora képernyője nincs egy számítógépnek se!

Közel-keleti fotográfusok a MODEM-ben


Newsha Tavakolian: Cím nélkül, a Hallgass - sorozatból
2010, C-print, 105 x 130 cm


Tizenhárom közel-keleti fotográfus munkáiból nyílt kiállítás a debreceni MODEM-ben. A Szent utak című tárlat az "út" kifejezés szimbolikus, politikai, társadalmi és személyes jelentéseit járja körbe. A kiállítás, melynek kurátora Abed al-Kadiri, a CAP Kuwait művészeti vezetője, november 3-ig tekinthető meg.

Képek a kiállítás anyagából az Origón >>

Zürich-Nyíregyháza expressz

Kattintson a multimédiás anyagok megtekintéséhez!

Hajdú D. András, az Origo fotósa ismét mert nagyot álmodni és multimédiás képriportban dolgozta fel a Nyírségből Svájcba ingázó prostituáltak kétlaki életét. A pár perces filmekből álló sorozatot végignézve több szemszögből kibontakozik a történet emberi oldala.

Itt megtaláljátok az összefoglaló cikket, amiben beágyazva elindíthatók a videók:

http://www.origo.hu/foto/multimedia/20130721-multimedias-riport-a-svajcban-dolgozo-magyar-prostitualtakrol-es-hatterukrol.html