OLVASTAD MÁR?
 
Elárverezik az egyetlen Hasselbladot, ami a Holdon járt
Forrás: WestLicht Elárverezik az egyetlen olyan középformátumú, a svéd Hasselblad átlal gyártott fényképezőgépet, ami megjárta a Holdat. A gépet Jim Irwin űrhajós használta a 15. számú Apollo küldetés során 1971-ben.
 
A modern technika és a távol-keleti szocreál találkozása
Forrás: MTI/AP/David Guttenfelder Persze valószínű, hogy David Guttenfelder AP-s kollégája forgat DSLR-rel, de akkor is gyönyörű. További képek Rodman negyedik észak-koreai haknijáról az Origón >> Az MTI képszövege: Dennis Rodman, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság...
 
Valóságshow fotósokkal
Angliában valóságshowt indítanak Back To Front néven feltörekvő divatfotósoknak. Hát nem tudom mennyire lesz érdekes. Leginkább semennyire sem. Sokatmondó, mennyire profin tartja a promóképen a hölgy a gépet. http://www.amateurphotographer.co.uk/photo-news/540102/photographers-to-get-reality-tv-show

A legnépszerűbb fotóhelyszínek a Flickr népe szerint

Itt a nyár, kirajzanak a hobbifotósok. Ha nincs ötleted, hova menj fotózni, beírod a várost vagy az országot, és ez a jó kis Google Térkép - Flickr mashup - megmutatja, hogy hol készült a legtöbb kép az adott helyszínen a Flickr és a Panoramio adatbázisában.

Az Alföld úgy tűnik, szomorúan hiányzik a Flickr-ről. Könnyen lehet, hogy fordított előjellel érdemes használni a keresőt, és olyan helyre menni fotózni, amit még nem lőttek szanaszét.

Tovább a Hotshotspots-ra >>

hirdetés